Image of Stelio Savante

Stelio Savante

Nebyla nalezena biografie Stelio Savante. Stelio Savante - Filmer
Narození:
Apr 24, 1970 v Cape Town - South Africa
Filmů:
18
Začátky:
v series Rodina Sopránu 1999-01-10
Poslední film:
Film Eisenstein in Guanajuato 2015-02-11
Znáte z
Poster of Awakened
Poster of Námořní vyšetřovací služba
Poster of Without a Trace
Poster of Rodina Sopránu
Filmografie
Film Eisenstein in Guanajuato Hunter S. Kimbrough 2015-02-11
Film Awakened Benny Dawson 2014-03-21
Film The Secret Village Joe 2013-10-18
Film Stealing Roses Joey 2012-06-01
Film Poe Johnathon Poe 2012-05-08
Serial Lovci zločinců Aris Zappo 2011-09-22
Film A Million Colours Major Shawn Dixon 2011-05-01
Film 3 Blind Saints Frankie 2011-01-01
Film Invictus: Neporažený Radio Rugby Announcer (uncredited) 2009-12-10
Film Hvězdná pěchota 3 - Skrytý nepřítel Chief Bull Brittles 2008-07-19
Serial Ugly Betty Unknown 2006-09-28
Film Moje superbejvalka Leo 2006-06-20
Film The Coldest Winter 2005-10-21
Serial Námořní vyšetřovací služba Unknown 2003-09-23
Serial Without a Trace Unknown 2002-09-26
Serial Zákon a pořádek: Zločinné úmysly Unknown 2001-09-30
Serial Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti Unknown 1999-09-20
Serial Rodina Sopránu Unknown 1999-01-10