Image of Barry Atsma

Barry Atsma

Barry Atsma (Bromley (Engeland), 29 december 1972) is een Nederlands acteur. Hij bracht zijn jeugd door in Engeland, Griekenland, Brazilië en Nederland. Hij studeerde aanvankelijk rechten, maar stapte over naar de Toneelschool in Utrecht, waar hij in 1996 afstudeerde. Bij het grote publiek werd hij bekend door zijn hoofdrol in de televisieserie Rozengeur & Wodka Lime. Tegenwoordig is hij op televisie te zien in de serie Voetbalvrouwen. Sinds 2002 maakt Atsma deel uit van de Toneelgroep Amsterdam, niet alleen als acteur maar ook als regisseur. In 2009 speelde Atsma de rol van Stijn in Komt een vrouw bij de dokter, de verfilming van de gelijknamige bestseller van Kluun.


Barry Atsma - Filmer
Narození:
Dec 29, 1972 v Bromley (Engeland)
Filmů:
31
Začátky:
v movie Paradise Alley 1978-09-22
Poslední film:
Film Zabiják & bodyguard 2017-08-16
Znáte z
Poster of Vina Lucie de B.
Poster of Voetbalvrouwen
Poster of Life & Cooking
Poster of Paradise Alley
Filmografie
Film Zabiják & bodyguard Moreno 2017-08-16
Film Smrtihlav Frank 2017-05-25
Serial Tatau Dries 2015-04-12
Film Michiel de Ruyter Johan de Witt 2015-01-29
Film Alles muss raus Oskar Etsch 2014-10-13
Film In Your Name 2014-10-09
Film Vina Lucie de B. Jaap van Hoensbroeck 2014-03-27
Film Kenau 2014-03-06
Film Men in the City Dennis 2013-11-28
Film Miffy the Movie Vader Pluis 2013-01-30
Film Quiz Leo van der Molen 2012-03-22
Film Nahranej Johan 2012-02-23
Film Loft Matthias Stevens 2010-12-16
Serial Death In Venice Stijn 2009-11-07
Film Bouře Aldo Hendriks 2009-09-17
Film Ooit 2008-09-27
Film Morrison bude mít sestřičku Steven 2008-04-23
Film HannaHannaH Wim 2007-05-13
Film Hotel Paradijs Christiaan 2007-04-19
Serial Voetbalvrouwen 2007-03-18
Film From the Sea Hugo Warmond 2007-01-19
Serial 幕末機関説 いろはにほへと Paul 2006-10-06
Serial De Wereld Draait Door Unknown 2005-10-10
Film Spoon Max 2005-02-02
Serial Rozengeur & Wodka Lime 2001-09-02
Serial Life & Cooking Unknown 2000-09-01
Serial Baantjer Unknown 1995-10-06
Serial Bureau Kruislaan Unknown 1992-10-08
Film ’Round Midnight Unknown 1986-09-23
Film Follow That Bird Maik 1985-08-02
Film Paradise Alley 1978-09-22