Image of Dana Syslová

Dana Syslová

Nebyla nalezena biografie Dana Syslová. Dana Syslová - Filmer
Narození:
Nov 11, 1945
Filmů:
15
Začátky:
v movie Dita Saxová 1968-02-23
Poslední film:
Film Zakleté pírko 2020-01-02
Znáte z
Poster of Poupata
Poster of Operace Silver A
Poster of Bota jménem Melichar
Poster of Velká neznámá
Filmografie
Film Zakleté pírko 2020-01-02
Film Poslední aristokratka 2019-10-24
Film Špunti na vodě 2017-04-13
Film Poupata Prudká 2011-12-15
Serial Dokonalý svět matka Pavla 2010-09-01
Film Operace Silver A 2007-01-06
Film Hrad stínů 1994-01-01
Film Čarodějky z předměstí teta Lída 1991-06-01
Film Poločas štěstí Lída 1985-02-01
Film Drahý Bedřichu 1985-01-01
Film Bota jménem Melichar 1983-11-01
Film Červánková královna 1982-03-11
Film Kráska a zvíře Gábinka 1971-01-01
Film Velká neznámá Manager 1970-10-23
Film Dita Saxová Linda 1968-02-23