Image of Agnieszka Grochowska

Agnieszka Grochowska

Nebyla nalezena biografie Agnieszka Grochowska. Agnieszka Grochowska - Filmer
Narození:
Dec 31, 1979
Filmů:
19
Začátky:
v series It Takes Two 1982-10-14
Poslední film:
Film Jít za svým snem 2019-04-12
Znáte z
Poster of Nefes Nefese
Poster of Bez wstydu
Poster of Mala wielka milosc
Poster of Pręgi
Filmografie
Film Jít za svým snem Maria 2019-04-12
Serial Nefes Nefese Julia 2018-08-01
Serial 두니아 처음 만난 세계 Anka, żona Stanisława 2018-06-03
Film The Hope Rooms Ileana 2016-08-04
Film 杉原千畝 スギハラチウネ 2015-12-05
Film Dítě číslo 44 Nina Andreyeva 2015-03-15
Film Obce ciało Katarzyna 2014-10-17
Serial Trinity Seven Nina Rajmic 2014-10-08
Serial 幸福的面条 Mother 2013-04-28
Film Wałęsa. Człowiek z nadziei Danuta Walesa 2013-09-05
Film Bez wstydu Anka 2012-07-20
Film V temnotě Klara Keller 2011-09-15
Film Trzy minuty 21:37 Lektorka 2010-05-26
Film Wenecja Barbara - Joannas sister 2010-05-25
Film Mala wielka milosc Joanna Malczyk 2008-02-29
Film Hania Ola 2007-11-30
Film S@motnosc w sieci Natalia 2006-01-01
Film Pręgi Tania 2004-10-08
Serial It Takes Two Maria 1982-10-14