Image of Ilija Bašić

Ilija Bašić

Nebyla nalezena biografie Ilija Bašić. Ilija Bašić - Filmer
Narození:
Filmů:
7
Začátky:
v movie Uzrok smrti ne pominjati 1968-04-16
Poslední film:
Film Hudodelci 1987-05-30
Znáte z
Poster of Hudodelci
Poster of The Trophy
Poster of Doručak sa đavolom
Filmografie
Film Hudodelci 1987-05-30
Film Persecution Mlinar 1982-07-03
Film The Trophy 1979-07-03
Film The Neglected Land 1974-01-01
Film Doručak sa đavolom 1971-07-13
Film A Lovely Parade Kelner Vasa 1970-06-04
Film Uzrok smrti ne pominjati Crkvenjak 1968-04-16