Image of Mario Feliciani

Mario Feliciani

Nebyla nalezena biografie Mario Feliciani. Mario Feliciani - Filmer
Narození:
Filmů:
27
Začátky:
v movie Ulisse 1954-10-06
Poslední film:
Serial Kempování 2018-10-14
Znáte z
Poster of El Greco
Poster of Assassinio made in Italy
Poster of Il segno del Coyote
Poster of L'arciere delle mille e una notte
Filmografie
Serial Kempování Colonel Doctor 2018-10-14
Serial ヤミと帽子と本の旅人 Lobitto 2003-10-02
Film Moji přátelé III General Mastrostefano 1985-06-06
Film Pierino medico della SAUB Dottor Tambroni 1981-12-23
Film Un Poliziotto Scomodo Prosecutor 1978-12-23
Film Roma bene Teo Teopoulos 1971-10-08
Film Cose di Cosa Nostra Calogero Bertuccione 1971-01-08
Film L'Arbre de Noël Doctor 1969-09-25
Film La via del petrolio Narrator 1967-01-02
Film El Greco Nino de Guevara 1966-08-15
Film Casanova '70 il procuratore 1965-06-15
Film Assassinio made in Italy 1965-06-07
Film Anthar l'invincibile Ganor, Devil of the Desert 1964-06-27
Film La rivolta dei barbari 1964-12-18
Film Il segno del Coyote Governor Parker 1963-05-11
Film L'arciere delle mille e una notte Baktiar 1962-09-07
Film La monaca di Monza 1962-05-09
Film I fratelli Corsi acteur 1961-12-22
Film I briganti italiani Don Ramiro 1961-12-16
Film Gordon, il pirata nero The Governor 1961-12-15
Film Maciste contro il vampiro Sultan Abdul / Omar 1961-08-24
Film L'ultimo dei Vikinghi 1961-02-08
Film I sogni muoiono all'alba Mario 1961-01-01
Film Tutti a casa Capitano Passerini 1960-10-27
Film La grande guerra (non accreditato) 1959-10-28
Film I soliti ignoti il commissario di polizia 1958-06-06
Film Ulisse Eurimaco 1954-10-06