Image of José María Seoane

José María Seoane

Nebyla nalezena biografie José María Seoane. José María Seoane - Filmer
Narození:
Filmů:
11
Začátky:
v movie Canelita en rama 1943-03-29
Poslední film:
Film Los bañistas 2014-02-25
Znáte z
Poster of El enigma del ataúd
Poster of La reina del Chantecler
Poster of Don Quijote de la Mancha
Poster of Canelita en rama
Filmografie
Film Los bañistas 2014-02-25
Film El enigma del ataúd Inspector de policia 1967-10-04
Film Los chicos del Preu 1967-09-25
Film Assassinio made in Italy 1965-06-07
Film La vida nueva de Pedrito de Andía 1965-01-01
Film La reina del Chantecler Conde 1962-10-01
Film Ama Rosa 1960-04-17
Film Farmacia de guardia 1958-01-01
Film La Cruz de Mayo Antonio Jiménez 1955-05-02
Film Don Quijote de la Mancha Cardenio 1947-03-01
Film Canelita en rama 1943-03-29