Image of Elisabetta Cavallotti

Elisabetta Cavallotti

Nebyla nalezena biografie Elisabetta Cavallotti. Elisabetta Cavallotti - Filmer
Narození:
Filmů:
9
Začátky:
v movie I laureati 1995-01-01
Poslední film:
Serial Infoman 2020
Znáte z
Poster of Infoman
Poster of Animanera
Poster of Il punto rosso
Poster of Da zero a dieci
Filmografie
Serial Infoman Nina 2020
Film Animanera Anna Polito 2008-08-28
Film Il punto rosso Carla 2007-05-25
Film Briciole Elena 2005-06-10
Film Dentro la città Francesca Scanni 2004-05-14
Film Cattive inclinazioni Otilia 2003-09-26
Film Da zero a dieci Caterina 2002-02-07
Film Tutti giù per terra Maestra 1997-04-24
Film I laureati Marta Sperandei 1995-01-01