Image of Stanislawa Celinska

Stanislawa Celinska

Nebyla nalezena biografie Stanislawa Celinska. Stanislawa Celinska - Filmer
Narození:
Apr 29, 1947
Filmů:
24
Začátky:
v movie Krajobraz po bitwie 1970-09-08
Poslední film:
Film #WszystkoGra 2016-05-06
Znáte z
Poster of Był sobie dzieciak
Poster of Dama Kameliowa
Poster of Historia niemoralna
Poster of Klucznik
Filmografie
Film #WszystkoGra jako Babcia Romy, matka Romy 2016-05-06
Serial 발칙하게 고고 Kaminska 2015-10-05
Serial ポケモンの家あつまる? Ewa 2015-10-04
Film Warsaw by Night Helena 2015-02-06
Film Obce ciało Siostra przełożona 2014-10-17
Film Był sobie dzieciak Sąsiadka 2013-07-31
Film Zdjęcie Stanisława Kostrzewa 2012-03-11
Film Katyň 2007-09-21
Film Csoda Krakkóban Ciotka Żura 2004-12-02
Film Pieniądze to nie wszystko Miss Ala 2001-01-05
Film Fuks pani Poznańska 1999-08-20
Film Złoto dezerterów komendantka strażniczek 1998-12-03
Film Slaba wiara z cyklu 'Opowiesci weekendowe' Lab Manager 1997-03-24
Film Cwal Justyna Winewar 1996-04-01
Film Dama Kameliowa Julia Duprat 1995-12-04
Film Spis cudzołożnic 1995-01-09
Film Historia niemoralna Lusia, sąsiadka Ewy 1990-10-01
Film Galimatias, czyli Kogel-mogel II Goździkowa, sąsiadka Zawadów 1989-09-27
Film Klucznik 1980-04-01
Film Panny z Wilka Zosia 1979-09-04
Film Sam na sam Waitress 1977-04-25
Film Dvojí svět hotelu Pacifik Hela 1975-11-27
Film Nie ma róży bez ognia Lusia, "żona" Jerzego Dąbczaka 1974-12-24
Film Krajobraz po bitwie Nina 1970-09-08