Image of Til Erwig

Til Erwig

Nebyla nalezena biografie Til Erwig. Til Erwig - Filmer
Narození:
Aug 29, 1940
Filmů:
26
Začátky:
v series Das Kriminalmuseum 1963-04-04
Poslední film:
Film Plop en Prins Carnaval 2011-05-09
Znáte z
Poster of Anatomie
Poster of Eurogang
Poster of Die Pueblo-Affaire
Poster of Einmal im Leben - Geschichte eines Eigenheims
Filmografie
Film Plop en Prins Carnaval 2011-05-09
Film Anatomie Berthold Wasner 2000-02-03
Film Lost & Found Unknown 1999-04-23
Serial Großstadtrevier Fred Berthold 1986-12-16
Film Titanic 1984-01-01
Film Drei gegen Hollywood Meterstein 1982-02-20
Film Familienfest 1980-12-19
Serial St. Pauli-Landungsbrücken Unknown 1979-11-01
Film Grüß Gott, ich komm von drüben Dr. Käckenhoff 1978-10-24
Film Aus nichtigem Anlaß Bernd Fenske 1976-09-06
Film Hilde Breitner Klaus 1975-12-02
Serial Eurogang Kriminalkommissar Possart 1975-09-24
Serial Drei Partner Otto Grumbach 1973-01-18
Film Einmal im Leben - Geschichte eines Eigenheims Architekt Michels 1972-01-16
Serial Butler Parker Unknown 1972-07-04
Film Die Pueblo-Affaire Pastor Lindström 1972-05-04
Film Sein Schutzengel Pfarrer 1971-07-14
Film Nicht nur zur Weihnachtszeit Reiseleiter 1970-12-30
Serial Místo činu Horst Schmidt 1970-11-29
Film Eine große Familie Willi Scheer 1970-03-10
Film Van Gogh Theo van Gogh 1969-04-26
Film Hürdenlauf Klaus Wehrle 1969-02-20
Film Das ausgefüllte Leben des Alexander Dubronski 1967-12-23
Film Der Renegat Polizist 1967-04-15
Film Hinter diesen Mauern Dunns Assistent 1966-12-21
Serial Das Kriminalmuseum Kriminalhauptmeister Herzog 1963-04-04