Image of Leslie Mann

Leslie Mann

Leslie Mann se narodila 26. března 1972 ve znamení berana v San Franciscu v Kalifornii. Svou hereckou kariéru započala v 17 letech v několika reklamách. V roce 1991 se poprvé objevila na plátně v nepříliš úspěšné teenagerské komedii o jedné netradiční katolické škole VIRGIN HIGH. V roce 1994 si zahrála v seriálu z lékařského prostředí s názvem BIRDLAND s Brianem Dennehyem, který byl ale brzy stažen. V roce 1996 měla Leslie konečně štěstí a získala roli ve filmu Bena Stillera THE CABLE GUY s Jimem Carreym a Matthew Broderickem v hlavních rolích, když na konkurzu porazila 500 dalších hereček. Během natáčení se Leslie zamilovala do producenta tohoto snímku Judda Apatowa, kterého si o rok později vzala. V roce 1996 si ještě zahrála s Cameron Diaz a Edwardem Burnsem v romantické komedii SHE'S THE ONE, s Brucem Willisem v thrilleru LAST MAN STANDING, nebo v nezávislém snímku COSAS QUE NUNCA TE DIJE. To nejlepší ale mělo ještě přijít. V roce 1997 si zahrála v dětském filmu GEORGE OF THE JUNGLE s Brandonem Fraserem, vzala si Apatowa a porodila mu první dceru Maude. K filmu se vrátila v roce 1999, kdy si zahrála ve vedlejší roli v úspěšné "sandlerovce" BIG DADDY. Její kariéra pokračovala komediemi ORANGE COUNTY s Jackem Blackem a STEALING HARVARD s Jasonem Lee. Své dramatické schopnosti ukázala v roce 2000 ve filmu TIMECODE. Poté si dala pauzu a porodila druhou dceru Iris. Leslie si zahrála i ve velmi úspěšném debutu svého muže Judda 40 YEARS OLD VIRGIN, Apatow byl s výkonem své ženy v roli opilé pařmenky na kamarádčině rozlučce se svobodou, která v autě rozvrací hlavní postavu hranou Stevem Carellem, tak spokojený, že ji obsadil i do svého druhého filmu KNOCKED UP!, kde ji nabídl větší roli kamarádky hlavní postavy hrané Katherine Heigl. V roce 2008 byla Leslie obsazena do komedie DRILLBIT s Owenem Wilsonem, kterou Apatow produkoval. V roce 2009 se objeví ve třetím filmu svého manžela FUNNY PEOPLE, v rodinném filmu SHORTS, v komedii 17 AGAIN s Matthew Perrym a Zacem Efronem a znovu si zahraje i s Jimem Careym v I LOVE YOU PHILLIP MORRIS.


Leslie Mann - Filmer
Narození:
Mar 26, 1972 v San Francisco, California, USA
Filmů:
40
Začátky:
v movie The Croods 2
Poslední film:
Film Welcome to Marwen 2018-12-21
Znáte z
Poster of Rio 2
Poster of Bling Ring: Jako VIPky
Poster of Jimmy Kimmel Live!
Poster of Orange County
Filmografie
Film Welcome to Marwen Nicol 2018-12-21
Film Kazišuci Lisa Decker 2018-03-14
Film The Croods 2 2018
Film Jak přežít single Meg 2016-01-21
Film The Comedian Harmony Schiltz 2016-12-09
Film Bláznivá dovolená Audrey Griswold 2015-07-28
Film Jedna za všechny Kate King 2014-04-16
Film Rio 2 Linda (voice) 2014-03-19
Film Dobrodružství pana Peabodyho a Shermana Patty Peterson (voice) 2014-02-07
Film Bling Ring: Jako VIPky Laurie Moore 2013-06-12
Film Čtyřicítka na krku Debbie 2012-12-20
Film V cizí kůži Jamie Lockwood 2011-08-05
Film Little Birds Margaret Hobart 2011-01-23
Serial Taková moderní rodinka Unknown 2009-09-23
Film Prckové Mom Thompson 2009-08-21
Film Komici Laura 2009-07-31
Serial 化物語 Linda (voice) 2009-07-03
Film I Love You Phillip Morris Debbie 2009-01-18
Film Dogova sólo mise Erica Mercer 2009-11-09
Film Čivava z Beverly Hills Bimini (uncredited) 2008-10-03
Film Tvrďák Taylor Lisa 2008-03-20
Film Zbouchnutá Debbie 2007-06-01
Film 40 let panic Nicky 2005-08-11
Film Letec Amphitrite 2004-12-17
Serial Jimmy Kimmel Live! Unknown 2003-01-26
Film Stealing Harvard Elaine Warner 2002-09-13
Serial Jensen! Scarlett O'Donnell (Adult) 2002-03-15
Film Orange County Krista 2002-01-10
Film Timecode Cherine 2000-03-22
Serial Freaks and Geeks Unknown 1999-09-25
Film Velký táta Corinne Maloney 1999-06-25
Film Král džungle Ursula Stanhope 1997-07-15
Film Poslední zůstává Wanda 1996-09-20
Film Ona, jedině ona Connie 1996-08-26
Film Things I Never Told You Laurie 1996-10-11
Serial Birdland Nurse Mary 1994-01-05
Serial Late Night with Conan O'Brien Unknown 1993-09-13
Serial The Tonight Show with Jay Leno Unknown 1992-05-25
Serial La dame de Berlin Sandra Babcock (voice) 1991-01-01
Serial Mission: Impossible Robin Harris 1988-10-23