Image of Petrine Agger

Petrine Agger

Nebyla nalezena biografie Petrine Agger. Petrine Agger - Filmer
Narození:
Filmů:
21
Začátky:
v series 逮捕しちゃうぞ 1996-10-05
Poslední film:
Film Falešně 2019-06-13
Znáte z
Poster of Over Kanten
Poster of Anna
Poster of Cecilie
Poster of Bænken
Filmografie
Film Falešně Linda 2019-06-13
Film Svůdce 2018-05-17
Film Gud taler ud Pias mor 2017-09-28
Film Boj Ulla 2015-09-10
Film Det andet liv Gitte 2014-08-07
Film You & Me Forever 2012-09-13
Serial Angels' Cam Læge 2012-08-16
Film Over Kanten Carpenter #1 2012-05-03
Film Den som dræber 6 - Fortidens skygge Ellen Severin 2012-03-15
Film Anna Mother 2009-01-01
Film Se min kjole 2009-07-03
Film Winnie og Karina - The movie Trisse 2009-08-07
Film Cecilie Louise, Lærer 2007-06-01
Film Fidibus Betjent 1 2006-10-13
Film Store planer 2004-05-14
Film Do tvých rukou Elisabeth 2004-01-23
Film Kald mig bare Aksel Charlotte 2002-09-27
Film Polle fiction Lillian 2002-03-08
Film Små Ulykker Britt 2002-02-15
Film Bænken Sygeplejerske 2000-08-26
Serial 逮捕しちゃうぞ 1996-10-05