Image of Jung Ji-so

Jung Ji-so

Nebyla nalezena biografie Jung Ji-so. Jung Ji-so - Filmer
Narození:
Sep 17, 1999 v Seoul, South Korea
Filmů:
10
Začátky:
v series 메이퀸 2012-08-18
Poslední film:
Film Parazit 2019-05-30
Znáte z
Poster of Parazit
Poster of 대호
Poster of 다우더
Poster of 내 생애 봄날
Filmografie
Film Parazit Da-hye 2019-05-30
Serial 더블유 Oh Yeon-joo (teen) 2016-07-20
Film 대호 Seon-yi 2015-12-16
Serial 화정 Eun-seol 2015-04-13
Serial 하이드 지킬, 나 Jang Ha-na (young) 2015-01-21
Film 다우더 San (young) 2014-11-06
Serial 내 생애 봄날 Kang Poo-reum 2014-09-10
Serial 기황후 Ki Seung Nyang (young) 2013-10-28
Serial 칼과 꽃 Cho-hee 2013-07-03
Serial 메이퀸 Jang In-hwa (young) 2012-08-18