Image of Ulrich Faulhaber

Ulrich Faulhaber

Nebyla nalezena biografie Ulrich Faulhaber. Ulrich Faulhaber - Filmer
Narození:
May 3, 1941 v Berlin - Germany
Filmů:
26
Začátky:
v movie Bei Tag und Nacht 1964-09-05
Poslední film:
Film Rompecabezas 2010-06-23
Znáte z
Poster of 出埃及記
Poster of Angst vor der Angst
Poster of Verschwörung in Ulm – Der Reichswehrprozeß 1930
Poster of Místo činu
Filmografie
Film Rompecabezas Oskar 2010-06-23
Film Successful Alcoholics Kuddl Hinsch 2010-01-22
Film Ohnsorg Theater - Drei Mann an der Küste Hoteldirektor Kühne 2008-10-31
Film Fleisch ist mein Gemüse alter Schützenbruder 2008-04-17
Film 出埃及記 Herr Jansen 2007-09-13
Film Dreamgate Gessler 2000-01-01
Film Der Hochstapler Verleger Sprenger 1999-06-02
Film Ein Mann stürzt ab 1999-01-18
Film Eine Frau mit Pfiff Pastor 1998-01-01
Film Bastard Out of Carolina Helmut Kordes 1996-12-15
Film Fähre in den Tod Beck 1996-01-01
Serial Rosa Roth Mike 1994-11-05
Film Das Heimweh des Walerjan Wróbel Vernehmungsbeamter 1992-02-20
Film Bilý medvědí král Merchant 1991-06-20
Film 38 – Auch das war Wien 1986-01-01
Film Treffpunkt Airport 1982-06-06
Film Drei gegen Hollywood Jerry Hyland 1982-02-20
Film Angst vor der Angst Kurt, ihr Mann 1975-07-08
Film Tod in Astapowo Bulgakow 1974-01-01
Film Verschwörung in Ulm – Der Reichswehrprozeß 1930 Senkretär 1971-05-13
Serial Místo činu Hans Vogt 1970-11-29
Film Разведчики 1969-05-19
Film Hürdenlauf Hubert Wehrle 1969-02-20
Film Das Attentat - L.D. Trotzki Nestor Hernandez 1967-11-28
Serial Polizeifunk ruft Herbert 1966-12-05
Film Bei Tag und Nacht Fabio 1964-09-05