Image of Dagmar Veškrnová-Havlová

Dagmar Veškrnová-Havlová

Dagmar Havlová is an actress.


Dagmar Veškrnová-Havlová - Filmer
Narození:
Mar 22, 1953 v Brno - Czechoslovakia
Filmů:
38
Začátky:
v movie Holky z porcelánu 1975-01-04
Poslední film:
Film Vlastníci 2019-11-21
Znáte z
Poster of Dědictví aneb Kurvaseneříká
Poster of Odcházení
Poster of Lepší je být bohatý a zdravý než chudý a nemocný
Poster of Zítra to roztočíme, drahoušku...!
Filmografie
Film Vlastníci Paní Horvátová 2019-11-21
Serial Nemilosrdní 2016-04-23
Film Dědictví aneb Kurvaseneříká Vlastička 2014-02-06
Film Šťastný smolař Štěstěna 2012-12-25
Film Odcházení Irena 2011-01-20
Film Ultramarines: A Warhammer 40,000 Movie Andrea Holanová 2010-12-10
Film Oko nad Prahou 2010-04-15
Film Normal Marie Kürten 2009-03-26
Film Občan Havel Herself 2008-01-31
Film Kanadská noc Klára Vránová 2008-05-01
Film Bohemia docta aneb Labyrint světa a lusthauz srdce 2000-12-16
Serial Bylo nás pět maminka Bajzová 1995-01-09
Film Kdyz se slunci nedarí MUDr. Snajberková 1995-01-01
Serial Když se slunci nedaří MUDr. Šnajberková 1995-01-01
Film Dědictví aneb Kurvahošigutntag Vlasta 1992-12-14
Film Lepší je být bohatý a zdravý než chudý a nemocný Ester 1992-09-11
Serial Cirkus Humberto 1988-12-04
Film Přátelé Bermudského trojúhelníku (as Dagmar Havlová) 1987-01-01
Film Dva na koni, jeden na oslu Perchta 1987-02-01
Film Chobotnice z II. patra Andrea Holanová 1987-07-01
Film Veselé Vánoce přejí chobotnice Andrea 1987-11-01
Film Veselé Vánoce přejí chobotnice Andrea Holanová 1987-11-01
Film Ohnivé ženy se vracejí 1986-12-29
Film Zastihla mě noc Marycka 1986-05-01
Serial Bambinot 1984-10-06
Serial Návštěvníci matka Adama 1983-11-05
Film Poslední propadne peklu děvečka Keruše 1982-09-29
Film Upír z Feratu Mima 1981-05-01
Film Křtiny Martina 1981-01-01
Film Trhák Kalinova dcera 1980-04-01
Film Co je doma to se počítá, pánové... Naďa, neteř Bartáčkových 1980-11-01
Film Panenka Marjorie Gormannová 1980-04-03
Film Jak se točí Rozmarýny Drahuska 1977-09-28
Film Rusalka kuchta 1977-01-01
Film Zítra to roztočíme, drahoušku...! Naďa Kovalová 1976-11-01
Film Holka na zabití Anna 1976-03-31
Film To byla svatba, strýčku! Maruška 1976-01-01
Film Holky z porcelánu Dana 1975-01-04