Image of Petr Nárožný

Petr Nárožný

Nebyla nalezena biografie Petr Nárožný. Petr Nárožný - Filmer
Narození:
Apr 14, 1938
Filmů:
46
Začátky:
v series Evita
Poslední film:
Film Poslední aristokratka 2019-10-24
Znáte z
Poster of Autopohádky
Poster of Kozí příběh - Pověsti staré Prahy
Poster of Mach a Šebestová k tabuli!
Poster of The Legend of Sleepy Hollow
Filmografie
Serial Evita Pošťák Fanda 2021
Film Poslední aristokratka 2019-10-24
Serial Trpaslík Kutlák 2017-01-02
Film Strašidla ředitel divadla 2016-08-18
Serial 100 jaar Toon Hermans 2016-12-15
Film Dvojníci Radim Vytloukal 2016-03-17
Film Princezna a písař učitel 2014-12-24
Film Láska je láska Vlastimil, Maruščin dědeček 2012-01-19
Film Saxána a Lexikon kouzel strýc Evžen Bláha 2011-09-15
Film Autopohádky 2011-03-17
Serial Adorável Psicose 2010-10-17
Film Dešťová víla Doctor 2010-02-11
Film Na půdě aneb Kdo má dneska narozeniny? kocour Baron 2009-03-05
Film Peklo s princeznou král Leopold 2009-01-29
Film Kozí příběh - Pověsti staré Prahy žebrák / Číňani 2008-10-16
Film Restaurace U Prince hostinský Josef Jouda 2005-12-25
Serial Pojišťovna štěstí 2004-09-09
Film Mach, Šebestová a kouzelné sluchátko Narrator (voice) 2001-10-10
Film Čarodějné námluvy král 1997-12-29
Film Kouzelný měšec doktor 1996-09-23
Serial Bylo nás pět strýc Alois Vařeka 1995-01-09
Film Nesmrtelná teta doktor 1993-11-25
Film Jedna kočka za druhou Funebrák 1993-01-09
Film Svatba upírů strýc Archibald 1993-01-01
Film Strašidlo cantervillské Otis 1989-11-01
Serial Cirkus Humberto 1988-12-04
Film Ať přiletí čáp, královno! 1987-01-01
Film Já nejsem já Ing. Kamil Záruba 1986-08-01
Film Velká sýrová loupež 1986-01-01
Film S čerty nejsou žerty kaprál 1985-10-01
Film Co takhle svatba, princi? král Bedřich 1985-01-01
Film Mach a Šebestová k tabuli! Vypravěč 1985-01-01
Film ...a zase ta Lucie! otec Osvalda 1984-12-01
Serial Bambinot 1984-10-06
Film Lucie, postrach ulice 1984-08-27
Film Taneček přes dvě pekla Bezezub 1982-02-01
Film Panenka Baker 1980-04-03
Film Ten svetr si nesvlíkej Táta 1980-07-30
Film Honza málem králem sedlák Matěj 1977-09-15
Film Zítra vstanu a opařím se čajem 1977-06-01
Film Zítra to roztočíme, drahoušku...! referent osobního oddělení 1976-11-01
Film Parta hic Kynkal 1976-10-16
Film Marečku, podejte mi pero Ing.Týfa 1976-07-01
Film Páni kluci řídící 1976-03-03
Film Jáchyme, hoď ho do stroje! závodník Stanislav Volejník 1974-08-29
Film The Legend of Sleepy Hollow 1949-10-05