Image of Eliška Balzerová

Eliška Balzerová

Nebyla nalezena biografie Eliška Balzerová. Eliška Balzerová - Filmer
Narození:
May 25, 1949
Filmů:
18
Začátky:
v series Nemocnice na kraji města 1978-11-05
Poslední film:
Film Příliš osobní známost 2020-01-16
Znáte z
Poster of 可惜不是你
Poster of Ženy v pokušení
Poster of S tebou mě baví svět
Filmografie
Film Příliš osobní známost 2020-01-16
Film Poslední aristokratka 2019-10-24
Film Tátova volha Eva 2018-03-08
Serial 可惜不是你 babička 2017-11-21
Film Teorie tygra 2016-03-31
Film Láska je láska Libuška 2012-01-19
Film Ženy v pokušení Vilma 2010-03-18
Serial Přísně tajné prodavačka Věra 2008-09-10
Serial Nemocnice na kraji města ...nové osudy 2008-01-01
Serial Nemocnice na kraji města po dvaceti letech 2003-01-01
Film Perfektní manžel Jane 1993-06-02
Film The Officer Factory Marion Feders 1989-01-12
Serial Fabrika na oficíry Marion Feders 1989-01-12
Film Pěsti ve tmě Ema Gabrielová 1986-07-21
Serial Bambinot 1984-10-06
Film S tebou mě baví svět Dáša Adámková 1982-12-06
Film Zlatí úhoři Rozvědčíková 1979-10-20
Serial Nemocnice na kraji města Dr. Alžběta Čeňková-Sovová 1978-11-05