Image of Igor Savochkin

Igor Savochkin

Nebyla nalezena biografie Igor Savochkin. Igor Savochkin - Filmer
Narození:
Filmů:
18
Začátky:
v movie Один день Ивана Денисовича
Poslední film:
Film Бык 2019-08-22
Znáte z
Poster of Ekskursantė
Poster of Пять невест
Poster of Tikhaya Zastava
Poster of Жесть
Filmografie
Film Один день Ивана Денисовича Tatar 2021
Film Anna Alex's Sidekick 2019-06-19
Film Бык Moses 2019-08-22
Film Legenda o Kolovratovi Ratmir 2017-11-30
Film Код Каина Polkovnik Belousov 2015-05-04
Film Бритва Barber 2014-11-20
Serial Черные кошки 2013-10-09
Film Ekskursantė Russian Deportee Vityok 2013-09-27
Serial Ночные ласточки 2013-01-28
Film Пять невест Andrey 2011-09-29
Film Tikhaya Zastava Bobrovskiy 2011-01-20
Film Černý blesk Boris 2009-12-31
Serial Офицеры 2 Сява 2009-02-25
Film Ирония судьбы. Продолжение пограничник Николай 2007-12-21
Film Все должны умереть 2007-11-24
Film Жесть Terminator 2006-03-26
Serial WWE Tough Enough Maksim Ivanovich 2001-06-21
Film Если бы знать.. 1993-03-07