Image of Taťjana Medvecká

Taťjana Medvecká

Nebyla nalezena biografie Taťjana Medvecká. Taťjana Medvecká - Filmer
Narození:
Nov 10, 1953
Filmů:
17
Začátky:
v movie Marečku, podejte mi pero 1976-07-01
Poslední film:
Film Milada 2017-11-01
Znáte z
Poster of Fair Play
Poster of Něžné Vlny
Poster of Nejkrásnější hádanka
Poster of Tajemství Ocelového města
Filmografie
Film Milada Jana Horáková Age 57 2017-11-01
Film Miluji tě modře 2017-01-26
Film Fair Play Doctor 2014-03-06
Film Klauni 2013-11-28
Film Něžné Vlny Elina babička 2013-01-09
Film Záblesky chladné neděle Neighbour 2012-11-15
Film Vrásky z lásky 2012-04-12
Film Dům Viera 2011-09-29
Film Šejk překladatelka 2010-01-31
Film Bathory Orsolya Nadasdy 2008-07-04
Film Nejkrásnější hádanka dvorní dáma 2008-02-21
Film Svatba na bitevním poli Poláková 2008-01-10
Film Operace Silver A 2007-01-06
Film Rok na vsi 1995-01-01
Film Zámek v Čechách 1993-02-17
Film Tajemství Ocelového města Alice 1979-05-01
Film Marečku, podejte mi pero Eva Tůmová 1976-07-01