Image of David Kross

David Kross

Nebyla nalezena biografie David Kross. David Kross - Filmer
Narození:
Jul 4, 1990 v Germany
Filmů:
19
Začátky:
v movie Help! I'm a Boy 2002-10-17
Poslední film:
Film Balón 2018-09-27
Znáte z
Poster of Rico a Oskar, malí detektivové
Poster of Válečný kůň
Poster of Předčítač
Poster of Krabat: Čarodějův učeň
Filmografie
Film Balón Günter Wetzel 2018-09-27
Film Můj bratr Simpel Simpel 2017-11-09
Film The Pasta Detectives 3 Rainer Kiesling 2016-04-28
Film Barva vítězství Carl "Luz" Long 2016-02-19
Film Boy 7 Sam (Boy 7) 2015-08-20
Film Rico a Oskar, malí detektivové Rainer Kiesling 2014-07-10
Film Angelika Louis XIV 2013-12-18
Film Michael Kohlhaas The Preacher 2013-08-14
Film Kříž cti Josef Auchtor 2012-03-09
Film Jak změřit svět Eugen Gauß 2012-10-24
Film Věčná smolařka Benno 2012-11-29
Film Válečný kůň Pvt. Günther Schröder 2011-12-25
Film Promising the Moon Young Osvalds Kalnins 2011-06-02
Film Same Same But Different Ben 2009-08-13
Film Předčítač Young Michael Berg 2008-12-10
Film Krabat: Čarodějův učeň Krabat 2008-09-07
Film Hands off Mississippi Bäckerlehrling Bröckel 2007-03-22
Film Tough Enough Michael Polischka 2006-03-09
Film Help! I'm a Boy Paddy 2002-10-17