Image of Jana Plodková

Jana Plodková

Nebyla nalezena biografie Jana Plodková. Jana Plodková - Filmer
Narození:
Aug 5, 1981
Filmů:
11
Začátky:
v series Rock Follies 1976-02-24
Poslední film:
Film Tátova volha 2018-03-08
Znáte z
Poster of Rokoš
Poster of Protektor
Poster of Setkání v Praze
Poster of Rock Follies
Filmografie
Film Tátova volha Zelenková 2018-03-08
Serial Kosmo Milada Musilová 2016-10-23
Film Lída Baarová 2016-01-21
Film Ztraceni v Mnichově 2015-10-22
Film MY 2 2014-11-20
Serial Neviditelní Jezina Agla 2014-09-05
Film Rokoš Milena 2013-12-05
Film Protektor Hana Vrbatová 2009-09-22
Film Ocas ještěrky 2009-01-22
Film Setkání v Praze Alena 2006-11-03
Serial Rock Follies čárkovaná 1976-02-24