Image of Ladislav Trojan

Ladislav Trojan

Nebyla nalezena biografie Ladislav Trojan. Ladislav Trojan - Filmer
Narození:
Filmů:
19
Začátky:
v movie Strach 1963-04-03
Poslední film:
Film Vlastníci 2019-11-21
Znáte z
Poster of Pod nohama nebe
Poster of Parta hic
Poster of Na kolejích čeká vrah
Poster of Strach
Filmografie
Film Vlastníci Profesor Sokol 2019-11-21
Film Toman Dr. Edvard Beneš (voice) 2018-10-04
Film Korunní princ 2015-12-24
Film Školní výlet 2012-02-23
Film De Pernas Pro Ar 2010-12-31
Serial Pojišťovna štěstí 2004-09-09
Film Cena medu 1987-11-01
Film Ohnivé ženy se vracejí 1986-12-29
Film Čertův švagr 1984-01-01
Film Koloběžka první Mlynář 1984-01-01
Film Pod nohama nebe MUDr. Horák 1983-01-01
Film Princ a Večernice Kolohnát 1979-10-19
Film Parta hic Mirek 1976-10-16
Film Můj brácha má prima bráchu učitel 1975-05-13
Film Vysoká modrá zeď 1973-01-02
Film Na kolejích čeká vrah Vrána 1970-08-14
Film Marketa Lazarová Adam 'jednoručka' (hlas) 1967-11-24
Film Tři chlapi v chalupě 1963-12-25
Film Strach podpraporčík VB Loubal 1963-04-03