Image of Jakob Oftebro

Jakob Oftebro

Nebyla nalezena biografie Jakob Oftebro. Jakob Oftebro - Filmer
Narození:
Filmů:
17
Začátky:
v movie Max Manus 2008-12-18
Poslední film:
Film Sněhulák 2017-10-12
Znáte z
Poster of When Animals Dream
Poster of Boj sněžného pluhu s mafií
Poster of Victoria
Poster of Max Manus
Filmografie
Film Muž Casper 2017-03-02
Film Sněhulák Magnus Skarre 2017-10-12
Film Vzkaz v láhvi Pasgård 2016-03-03
Film 1864: Brødre i krig Laust 2016-02-25
Film Poslední král Skjervald 2016-02-12
Film Satisfakce 1720 Tordenskiold 2016-01-28
Film Dcera čarodějky Nicodemus 2015-03-26
Film When Animals Dream Daniel 2014-06-12
Film Boj sněžného pluhu s mafií Aron Horowitz 2014-02-21
Film 1864 Laust Jensen 2014-10-12
Film On the Edge Martin 2014-06-24
Serial 1864 Laust Jensen 2014-10-12
Film Victoria Johannes 2013-03-01
Serial Series at the End of the Universe Asbjørn Søvold 2012-12-03
Film Cesta za Vánoční hvězdou Ole 2012-11-09
Film Kon-Tiki Torstein Raaby 2012-08-24
Film Max Manus Lars Emil Erichsen 2008-12-18