Image of Jakob Oftebro

Jakob Oftebro

Nebyla nalezena biografie Jakob Oftebro. Jakob Oftebro - Filmer
Narození:
Filmů:
20
Začátky:
v series Saturday Kitchen 2002-01-26
Poslední film:
Film Sněhulák 2017-10-12
Znáte z
Poster of When Animals Dream
Poster of Boj sněžného pluhu s mafií
Poster of Victoria
Poster of Saturday Kitchen
Filmografie
Film Sněhulák Magnus Skarre 2017-10-12
Film Muž Casper 2017-03-02
Serial Nestvůra Joel Dreyer 2017-10-09
Film Vzkaz v láhvi Pasgård 2016-03-03
Film 1864: Brødre i krig Laust 2016-02-25
Film Poslední král Skjervald 2016-02-12
Film Satisfakce 1720 Tordenskiold 2016-01-28
Serial Hæsjtægg Bård 2015-09-15
Film Dcera čarodějky Nicodemus 2015-03-26
Film When Animals Dream Daniel 2014-06-12
Film Boj sněžného pluhu s mafií Aron Horowitz 2014-02-21
Film 1864 Laust Jensen 2014-10-12
Film On the Edge Martin 2014-06-24
Serial 1864 Laust Jensen 2014-10-12
Film Victoria Johannes 2013-03-01
Serial Series at the End of the Universe Asbjørn Søvold 2012-12-03
Film Cesta za Vánoční hvězdou Ole 2012-11-09
Film Kon-Tiki Torstein Raaby 2012-08-24
Film The Undefeated 2011-07-15
Serial Saturday Kitchen Lars Emil Erichsen 2002-01-26