Image of Andrés Soler

Andrés Soler

Nebyla nalezena biografie Andrés Soler. Andrés Soler - Filmer
Narození:
Nov 18, 1898
Filmů:
59
Začátky:
v movie Los Tres Mosqueteros 1942-08-27
Poslední film:
Serial 더 뱅커 2019-03-27
Znáte z
Poster of ブレイブ・テン
Poster of Las Aventuras de Pito Pérez
Poster of Un rincón cerca del cielo
Poster of La oveja negra
Filmografie
Serial 더 뱅커 Don Abundio 2019-03-27
Serial ブレイブ・テン Andrés Cabrera 2012-01-08
Serial ドラゴンクライシス! Ladislao de la Mata 2011-01-10
Film ¿Por qué nací mujer? Don Teodoro 1970-08-20
Film El criado malcriado 1969-11-27
Film Como perros y gatos Don Carlos 1969-09-18
Film Cuernos debajo de la cama 1969-05-02
Film El día de las madres 1969-04-17
Film El zurdo 1965-07-09
Film Bello amanecer 1964-01-01
Film Tlayucan Don Tomás Cruz 1962-12-27
Film El lobo blanco 1962-10-25
Film Locura de terror Doctor Ivanov 1961-08-04
Film Los inocentes 1961-08-14
Film Pa' qué me sirve la vida 1961-11-30
Film La cárcel de Cananea Don Domingo 1960-12-29
Film Dicen que soy hombre malo Don Terencio 1960-06-23
Film Orlak, el infierno de Frankenstein Prof. Frankenstein 1960-01-01
Film Me gustan valentones! 1959-05-21
Film Kermesse 1959-02-26
Film Yo... el aventurero 1959-01-21
Film Fiesta en el corazón 1958-04-29
Film Las Aventuras de Pito Pérez Señor del Rincon 1957-02-23
Film Tizoc Fray Bernardo 1956-06-15
Film El túnel 6 1955-09-15
Film La mujer X 1955-04-06
Film Frente al Pecado de Ayer 1955-03-10
Film Retorno a la juventud Cinocéfalo 1954-02-24
Film Cantando nace el amor 1954-04-14
Film El Vizconde de Montecristo Don Facundo Farias 1954-07-07
Film El rapto Don Cástulo 1954-04-23
Film Los solterones 1953-10-11
Film El gran mentiroso 1953-08-22
Film Un rincón cerca del cielo Chema Pérez 1952-08-22
Film Un gallo en corral ajeno 1952-07-08
Film El Ceniciento padrino 1952-02-08
Film Si yo fuera diputado Tío Juan 1952-01-30
Film Con todo el corazón 1952-01-01
Film Anillo de compromiso 1951-11-01
Film Sensualidad Martínez 1951-07-25
Film Serenata en Acapulco 1951-02-23
Film Azahares para tu boda Sr. Cabrera 1950-07-19
Film No desearás la mujer de tu hijo Uncle Laureano 1950-05-18
Film Anacleto se divorcia 1950-09-07
Film Sobre Las Olas Marcial Morales 1950-09-13
Film La oveja negra Uncle Laureano 1949-12-24
Film ¡A volar, joven! Don Lupe Chávez 1947-12-23
Film Pecadora 1947-11-20
Film Palabras de mujer 1946-01-31
Film Un día con el Diablo El diablo, El polïcia 1945-11-30
Film Canaima 1945-10-04
Film Mis hijos! Doctor Ramón Camacho 1944-03-11
Film Una carta de amor Coronel Arturo Gonzalon 1943-11-20
Film Doña Bárbara Lorenzo Barquero 1943-09-16
Film Romeo y Julieta Capulet 1943-09-02
Film El Jorobado 1943-05-05
Film La razón de la culpa 1943-04-02
Film Soy puro mexicano 1942-11-13
Film Los Tres Mosqueteros Athos 1942-08-27