Image of José Canalejas

José Canalejas

Nebyla nalezena biografie José Canalejas. José Canalejas - Filmer
Narození:
Feb 14, 1925
Filmů:
26
Začátky:
v movie Pro hrst dolarů 1964-09-12
Poslední film:
Serial 멜로가 체질 2019-08-09
Znáte z
Poster of Expres hrůzy
Poster of Su le mani, cadavere! Sei in arresto
Poster of Arriva Sabata!
Poster of El Secreto del capitán O'Hara
Filmografie
Serial 멜로가 체질 Mexican bandit 2019-08-09
Serial Résistance Chirlo 2014-05-19
Serial کھٹّى ميٹھى زندگى Millicet 2011-07-26
Film Scalps Black Eagle 1987-10-14
Film Bianco Apache White Bear 1987-08-26
Film Bad Medicine Professor Hugo 1985-11-22
Film Padre nuestro Guardia Civil #1 1985-04-21
Film Cuando Almanzor perdió el tambor 1984-09-24
Film Tac-Tac 1982-02-01
Film Der Tiefstapler President Cusano 1978-05-11
Film Ambiciosa 1976-05-09
Film Una libélula para cada muerto Ruggero 1975-09-17
Film Il richiamo del lupo Bates' Henchman 1975-03-13
Film Dieci bianchi uccisi da un piccolo indiano (uncredited) 1974-08-18
Film La Dynamite est bonne a boire Lieutenant 1974-05-31
Film El ataque de los muertos sin ojos Murdo 1973-09-14
Film Un hombre llamado Noon Cherry 1973-08-29
Film Expres hrůzy Russian Guard 1972-09-30
Film La casa de las Chivas 1972-04-28
Film Su le mani, cadavere! Sei in arresto Spiro / Angel 1971-12-17
Film Reverend Kolt Martin 1970-12-24
Film Arriva Sabata! Chaco 1970-09-12
Film El Secreto del capitán O'Hara Wills 1968-10-22
Film Lo voglio morto 1968-01-01
Film Pro pár dolarů navíc Chico, Member of Indio's Gang (uncredited) 1965-12-18
Film Pro hrst dolarů Rojo Gang Member (uncredited) 1964-09-12