Image of Ethan Juan

Ethan Juan

Ethan Juan He is an actor.


Ethan Juan - Filmer
Narození:
Nov 8, 1982 v Taichung - Taiwan
Filmů:
25
Začátky:
v movie 八佰
Poslední film:
Film The Knight of Shadows: Between Yin and Yang 2019-02-05
Znáte z
Poster of Zachraňte generála Yanga
Poster of Xue di zi
Poster of 愛
Poster of Červený balónek
Filmografie
Film 八佰 2021
Film The Knight of Shadows: Between Yin and Yang Ning Cai Cheng 2019-02-05
Film Detective Dee: Čtyři nebeští králové Master Yuan Ce 2018-07-27
Serial 扶摇 Zhangsun Wu Ji 2018-06-18
Film The Liquidator 2017-12-29
Serial 鬼吹灯之精绝古城 Hu Ba Yi 2016-12-19
Film 谎言西西里 2016-08-09
Film 纽约纽约 Lu Tu 2016-04-15
Film 谋杀似水年华 Qiu Shou 2016-02-14
Film 刺客聶隱娘 Xia Jing 2015-08-27
Film 恋爱中的城市 2015-08-20
Film 暴走神探 2015-01-16
Film 軍中樂園 Pao 2014-09-05
Film Zachraňte generála Yanga 2013-04-04
Film Li Hsiao-kuan 2012-02-14
Serial Seksenler Ah Jian 2012-01-24
Film Xue di zi Nala Leng / Wang Le 2012-12-17
Film 艋舺 2010-02-05
Film Doba ledová 3: Úsvit dinosaurů 巴克/鼬鼠 2009-06-29
Film 愛到底 2009-02-26
Serial 敗犬女王 Lu Kasi (Lucas) 2009-01-04
Serial 命中注定我愛你 纪存希 2008-03-16
Film 六號出口 Vance Vance 2006-11-20
Serial 綠光森林 Jin Ouwen (Owen) 2005-10-23
Film Červený balónek Unknown 1956-10-19