Image of Rosanna Yanni

Rosanna Yanni

Nebyla nalezena biografie Rosanna Yanni. Rosanna Yanni - Filmer
Narození:
Feb 27, 1938
Filmů:
25
Začátky:
v movie La familia y uno más 1965-09-16
Poslední film:
Serial 法医秦明 2016-10-13
Znáte z
Poster of Las Ibéricas F.C.
Poster of El ojo del huracán
Poster of Cuadrilátero
Poster of Most přes Labe
Filmografie
Serial 法医秦明 Kelly 2016-10-13
Serial Maron Rosario 2013-05-03
Serial Air Medics Elke 2008-10-22
Serial Harry Enfield and Chums Nascha 1994-11-04
Serial Birdland Senta 1994-01-05
Film Despido improcedente 1980-05-01
Film Madrid al desnudo Vicky (as Rossana Yanni) 1979-03-05
Film La escopeta nacional Libertad Iris 1978-09-14
Film Como matar a papá... sin hacerle daño Mónica (as Rosana Yanni) 1975-01-13
Film Le guerriere dal seno nudo Penthesilea 1973-12-15
Film La banda J. & S. Cronaca criminale del Far West Lidia 1972-08-11
Film Simón, contamos contigo Flora Lissi 1971-01-01
Film El ojo del huracán Danielle 1971-09-09
Film Un omicidio perfetto a termine di legge Terry Povani 1971-08-20
Film Las Ibéricas F.C. Chelo 1971-10-07
Film El dinero tiene miedo 1970-11-07
Film Crimen imperfecto Menchu 1970-08-24
Film Cuadrilátero Elena 1970-07-06
Film Malenka Freya Zemis 1969-07-23
Film Most přes Labe Christina 1969-07-22
Film Küß mich, Monster Regina (as Rossana Yanni) 1969-05-31
Film Rote Lippen, Sadisterotica Regina 1969-03-28
Film ¿Por qué pecamos a los cuarenta? 1969-01-01
Film Cuidado con las señoras Nina Monterde 1968-10-21
Film La familia y uno más 1965-09-16