Image of Krzysztof Stroiński

Krzysztof Stroiński

Nebyla nalezena biografie Krzysztof Stroiński. Krzysztof Stroiński - Filmer
Narození:
Oct 9, 1950 v Pszczyna, Poland
Filmů:
17
Začátky:
v movie The Ring of Queen Ann 1971-04-02
Poslední film:
Serial Zaina Juliette & Friends 2017-09-17
Znáte z
Poster of Trzy minuty 21:37
Poster of Case Unknown
Poster of Fale Wyjazd
Poster of Dzieci i ryby
Filmografie
Serial Zaina Juliette & Friends Karol Wenzel 2017-09-17
Film #WszystkoGra jako Pan Tadzio 2016-05-06
Film Anatomia zła Karol Z. 'Lulek' 2015-09-18
Film In Hiding Father 2013-10-14
Film 80 Million Ksiądz "Żegota" 2011-11-25
Film Fear of Falling Wojciech Janicki, Tomasz's father 2011-06-06
Film Zwerbowana miłość Siejka 2010-12-25
Film Trzy minuty 21:37 Reżyser 2010-05-26
Film Jánošík - Pravdivá historie Lani 2009-09-04
Film Case Unknown Ambroziak 2009-09-04
Serial Pitbull Mirosław "Metyl" Saniewski 2005-12-15
Film Pitbull Aspirant Mirosław Saniewski "Metyl" 2005-04-09
Film Fale Wyjazd Paweł 2005-01-01
Film Dzieci i ryby Antoni 1996-01-01
Film 300 Miles to Heaven Zdzisio, ojciec Elki 1989-10-30
Serial Daleko od szosy Leszek Górecki 1976-12-11
Film The Ring of Queen Ann Анджей 1971-04-02