Image of Ladislav Smoljak

Ladislav Smoljak

Nebyla nalezena biografie Ladislav Smoljak. Ladislav Smoljak - Filmer
Narození:
Filmů:
28
Začátky:
v movie Akt 1967-10-04
Poslední film:
Serial Les dieux de la danse 2015-09-10
Znáte z
Poster of Tatínek
Poster of Trhák
Poster of Marečku, podejte mi pero
Poster of Vyšetřování ztráty třídní knihy
Filmografie
Serial Les dieux de la danse 2015-09-10
Serial Cesare Mori - Il prefetto di ferro Radim Zvon 2012-09-16
Film České nebe Jan Ámos Komenský 2008-10-28
Film 40 let Divadla Járy Cimrmana aneb Ze hry do hry 2007-10-24
Film Tatínek himself 2004-09-30
Film Švestka Přemysl Hájek, Railway Ganger Ret. 1997-11-16
Film Kolja Houdek 1996-05-05
Film Blaník Veverka z Bitýšky 1990-05-16
Film Dobytí severního pólu Varel Frištenský 1985-10-25
Film Co je vám, doktore? 1984-01-01
Film Jára Cimrman ležící, spící c. k. policajt u Moře v Praze 1983-09-30
Film Svatební cesta do Jiljí úředník - Ztrátya nálezy 1983-01-18
Film Lijavec Inspektor starobinců 1982-01-22
Film Vrchní, prchni! psovod 1981-01-01
Film Trhák Kohoutek, Director 1980-04-01
Film Kulový blesk Ing. Severín 1979-08-01
Film Posel z Liptákova Grim Reaper 1977-04-20
Film Marečku, podejte mi pero Tuček 1976-07-01
Film To byla svatba, strýčku! Viktor 1976-01-01
Film Jáchyme, hoď ho do stroje! vedoucí servisu Karfík 1974-08-29
Film Homolka a tobolka hotelový host 1972-01-01
Film Němý Bobeš Gamekeeper / Baron Walter von Grünbach / Wassermann 1971-11-24
Film Pane, vy jste vdova! kritik v divadle 1971-01-15
Film Vražda v salonním coupé Inspector Trachta 1970-05-14
Film Hospoda Na mýtince Escapee Kulhánek 1969-04-07
Film Zločin v šantánu Novinár 1968-12-20
Film Vyšetřování ztráty třídní knihy Headmaster 1967-11-08
Film Akt Láďa Pýcha 1967-10-04