Image of Philippe Duquesne

Philippe Duquesne

Nebyla nalezena biografie Philippe Duquesne. Philippe Duquesne - Filmer
Narození:
Dec 19, 1960
Filmů:
31
Začátky:
v movie Aux petits bonheurs 1994-01-12
Poslední film:
Film Vezmeš si mě, kámo? 2017-10-25
Znáte z
Poster of Turf
Poster of Vítejte u Ch'tisů
Poster of Little Amadeus – Die Abenteuer des jungen Mozart
Poster of Quand la mer monte
Filmografie
Film Vezmeš si mě, kámo? Dussart 2017-10-25
Film Alibi na klíč Maurice 2017-02-15
Film Max & Leon Le cheminot délateur 2016-11-01
Film Le Rustre et le Juge 2015-11-29
Film Blind Date Artus 2015-05-06
Film Mon cher petit village Gérard 2015-01-09
Film Chic! Jean Guy 2015-01-07
Film Calomnies David 2014-11-19
Film Babysitting Agent Caillaud 2014-04-16
Film Relationship Status: It's Complicated Armand 2014-03-19
Film 9 Mois Ferme Dr Toulate 2013-10-16
Film Blanche Nuit Le lieutenant Gégé 2013-04-10
Film Turf Fifi 2013-02-13
Film Kdo chce být milován? Le prêtre 2011-02-09
Film Serge Gainsbourg Lucky Sarcelles 2010-01-20
Film Big Jim 2010-06-05
Serial The Richard Dimbleby Lecture Redhead Painter 2010-02-01
Film I Love You Very Much Le lieutenant de gendarmerie 2010-11-10
Film Par suite d'un arrêt de travail... Pierrot 2008-07-02
Serial Scènes de ménages Jean-Pierre, ami de José 2008-06-03
Film Vítejte u Ch'tisů Fabrice Canoli 2008-01-09
Film Maman est folle Bernard 2007-11-23
Serial Little Amadeus – Die Abenteuer des jungen Mozart Casimir Cagne 2006-01-16
Film Quand la mer monte Le patron du café des géants 2004-10-27
Film Příliš dlouhé zásnuby Favart 2004-10-26
Film Ordo Mario 2004-09-15
Film Livraison à domicile 2003-07-02
Film Lovers Le client 1999-10-08
Film Le bleu des villes Jean-Paul 1999-05-18
Film I Hate Love Inspector 1997-06-11
Film Aux petits bonheurs le propriétaire de la 205 1994-01-12