Image of Walmor Chagas

Walmor Chagas

Nebyla nalezena biografie Walmor Chagas. Walmor Chagas - Filmer
Narození:
Aug 28, 1931
Filmů:
18
Začátky:
v movie São Paulo, Sociedade Anônima 1965-01-01
Poslední film:
Film Chatô, O Rei do Brasil 2015-11-19
Znáte z
Poster of Cara ou Coroa
Poster of Filhos e Amantes
Poster of Xica da Silva
Poster of São Paulo, Sociedade Anônima
Filmografie
Film Chatô, O Rei do Brasil 2015-11-19
Film The Invisible Collection Samir 2013-09-06
Film Cara ou Coroa Avô de Lilian 2012-09-07
Film Bodas de Papel Sr. Arnaldo 2008-05-15
Film Valsa para Bruno Stein 2007-08-12
Film Person 2007-08-10
Film Memórias Póstumas Dr. Vilaça 2001-08-17
Serial Os Maias Afonso da Maia 2001-01-09
Serial Sonho Meu Dr. Afrânio Guerra 1993-09-27
Film Beijo 2348/72 1990-10-01
Film Parahyba Mulher Macho João Pessoa 1983-09-15
Film Filhos e Amantes Cláudio 1981-01-01
Film Memórias do Medo 1979-05-19
Film Xica da Silva Comendador João Fernandes 1976-09-06
Film Mestiça, a Escrava Indomável 1974-02-25
Film Um Homem Célebre 1974-01-01
Serial As Bruxas Dr. César Mariano 1970-05-18
Film São Paulo, Sociedade Anônima Carlos 1965-01-01