Image of Pankaj Tripathi

Pankaj Tripathi

Nebyla nalezena biografie Pankaj Tripathi. Pankaj Tripathi - Filmer
Narození:
Filmů:
28
Začátky:
v movie Run 2004-01-29
Poslední film:
Film '83 2020-08-15
Znáte z
Poster of मसान
Poster of Nil Battey Sannata
Poster of फुकरे
Poster of गैंग्स ऑफ़ वास्सेपुर पार्ट - २
Filmografie
Film Vyproštění Ovi Mahajan Sr. 2020-04-24
Film '83 Man Singh 2020-08-15
Film सुपर 30 Shri Ram Singh 2019-07-12
Film Luka Chuppi Babulal 2019-03-01
Film Yours Truly Vijay 2018-10-09
Film स्त्री Rudra 2018-08-31
Serial Sacred Games Guruji 2018-07-06
Film காலா SP Pankaj Patil 2018-06-07
Film Harjeeta 2018-05-18
Film Kaalakaandi 2018-01-12
Film मुन्ना माइकल Balli 2017-07-20
Film न्यूटन Aatma Singh 2017-04-24
Film Anaarkali of Aarah Rangeela 2017-03-24
Film Global Baba 2016-03-11
Film Nil Battey Sannata Principal Shrivastava 2015-04-22
Film दिलवाले Anwar 2015-12-18
Film मसान Sadhya Ji 2015-07-24
Film गुंडे Lateef 2014-02-14
Film Doosukeltha Minister Dilleeswara Rao 2013-10-17
Film फुकरे Pandit 2013-06-14
Film गैंग्स ऑफ़ वास्सेपुर पार्ट - २ Sultan Qureshi 2012-08-08
Film गैंग्स ऑफ़ वास्सेपुर पार्ट - १ Sultan Qureshi 2012-06-22
Film अग्निपथ Surya 2012-01-25
Film Chillar Party Dubey, minister Bhide's manager 2011-07-08
Film Dharm Suryaprakash 2007-06-08
Film ओमकारा Kichlu 2006-07-28
Film Apaharan 2005-01-01
Film Run 2004-01-29