Image of Óscar Jaenada

Óscar Jaenada

Nebyla nalezena biografie Óscar Jaenada. Óscar Jaenada - Filmer
Narození:
May 13, 1961 v Barcelona, Spain
Filmů:
34
Začátky:
v movie 33 días
Poslední film:
Film Chaos Walking 2021-01-21
Znáte z
Poster of Връзки
Poster of Buscando a Eimish
Poster of S ledovým klidem
Poster of 星方天使エンジェルリンクス
Filmografie
Film Chaos Walking Wilf 2021-01-21
Film 33 días 2021
Film Rambo: Poslední krev Víctor Martínez 2019-09-19
Film Muž, který zabil Dona Quijota Gitano 2018-05-19
Serial Luis Miguel: La Serie Luis Rey 2018-04-22
Film Oro 2017-11-10
Film Escobar Santoro 2017-10-12
Film Untitled Miami Project Jimeno 'The Poodle' Padilla 2017-10-10
Film Dámská jízda Morgado 2017-05-03
Film Hands of Stone Chaflan 2016-08-26
Film Mělčiny Carlos 2016-06-24
Serial Връзки Camarón 2015-06-03
Film Cantinflas Cantinflas 2014-08-29
Film Buscando a Eimish Lucas 2012-11-09
Film ¡Atraco! Ramos 2012-10-19
Film S ledovým klidem Maximo 2012-04-04
Serial Piratas: El tesoro perdido de Yáñez el sanguinario Álvaro Mondego 2011-05-09
Film Valdemarův odkaz - Přízrak z minulosti Nicolás Trémel 2011-01-28
Film Valdemarův odkaz Nicolás Tremel 2010-01-22
Film Circuit 2010-11-19
Film Trash 2009-11-03
Film Hranice ovládání Waiter 2009-05-01
Film Che Guevara: Partyzánská válka Darío (David Ardiazola) 2009-01-24
Film Todos estamos invitados Josu Jon 2008-04-11
Film La vida abismal El chino 2007-01-26
Film Skizo 2006-09-08
Film Azurové dny 2006-08-11
Film Somne Gabriel 2005-08-18
Film El juego de la verdad Alberto 2004-09-24
Film XXL Fali 2004-08-23
Film Noviembre Alfredo 2003-09-26
Film Descongélate! Aitor 2003-09-12
Serial Early Doors The Spaniard 2003-05-12
Serial 星方天使エンジェルリンクス Carlos 'Cougar' Alvarez 1999-04-07