Image of Stanisława Celińska

Stanisława Celińska

Nebyla nalezena biografie Stanisława Celińska. Stanisława Celińska - Filmer
Narození:
Filmů:
26
Začátky:
v movie Krajobraz po bitwie 1970-09-08
Poslední film:
Film #WszystkoGra 2016-05-06
Znáte z
Poster of #WszystkoGra
Poster of Warsaw by Night
Poster of Zdjęcie
Poster of Spis cudzołożnic
Filmografie
Film #WszystkoGra jako Babcia Romy, matka Romy 2016-05-06
Serial 발칙하게 고고 Kaminska 2015-10-05
Film Warsaw by Night Helena 2015-02-06
Film Obce ciało Siostra przełożona 2014-10-17
Film Był sobie dzieciak Sąsiadka 2013-07-31
Film Zdjęcie Stanisława Kostrzewa 2012-03-11
Film Katyň Stasia 2007-09-21
Film Csoda Krakkóban Ciotka Żura 2004-12-02
Film Pieniądze to nie wszystko Miss Ala 2001-01-05
Film Fuks pani Poznańska 1999-08-20
Film Złoto dezerterów komendantka strażniczek 1998-12-03
Film Slaba wiara z cyklu 'Opowiesci weekendowe' Lab Manager 1997-03-24
Film Cwal Justyna Winewar 1996-04-01
Film Dama Kameliowa Julia Duprat 1995-12-04
Film Spis cudzołożnic 1995-01-09
Film Historia niemoralna Lusia, sąsiadka Ewy 1990-10-01
Film Zmowa Siejbowa 1990-09-25
Film Galimatias, czyli Kogel-mogel II Goździkowa, sąsiadka Zawadów 1989-09-27
Film Przedstawienie Hamleta we wsi Głucha Dolna Majkaca 1987-03-09
Film Klucznik 1980-04-01
Film Panny z Wilka Zosia 1979-09-04
Film Sam na sam Waitress 1977-04-25
Film Dvojí svět hotelu Pacifik Hela 1975-11-27
Film Noce i Dnie Agnieszka Niechcic, córka Barbary i Bogumiła 1975-09-23
Film Nie ma róży bez ognia Lusia, "żona" Jerzego Dąbczaka 1974-12-24
Film Krajobraz po bitwie Nina 1970-09-08