Image of Nazanin Boniadi

Nazanin Boniadi

Nebyla nalezena biografie Nazanin Boniadi. Nazanin Boniadi - Filmer
Narození:
May 22, 1982
Filmů:
16
Začátky:
v series Jak jsem poznal vaši matku 2005-09-19
Poslední film:
Film Bombshell 2019-12-13
Znáte z
Poster of Shirin in Love
Poster of Tři dny ke svobodě
Poster of The Deep End
Poster of Jak jsem poznal vaši matku
Filmografie
Film Bombshell Rudi Bakhtiar 2019-12-13
Film Hotel Mumbai Zahra 2019-03-14
Serial Dva světy Clare 2017-12-10
Film Pasažéři Wake-up Hologram (uncredited) 2016-12-21
Film Ben Hur Esther 2016-08-17
Film Zoolander No. 2 'Old and Lame' Show Attendee 2016-02-06
Film Desert Dancer Parisa Ghaffarian 2014-07-03
Film Shirin in Love Shirin 2014-03-14
Serial Ve jménu vlasti Fara Sherazi 2011-10-02
Film Tři dny ke svobodě Elaine 2010-11-18
Serial The Deep End Unknown 2010-01-21
Film Shades of Ray Farah 2008-10-18
Film Iron Man Amira Ahmed 2008-04-30
Film Soukromá válka pana Wilsona Afghan Refugee Woman (uncredited) 2007-12-19
Serial General Hospital: Night Shift Leyla Mir 2007-07-12
Serial Jak jsem poznal vaši matku Unknown 2005-09-19