Image of Shun Sugata

Shun Sugata

Nebyla nalezena biografie Shun Sugata. Shun Sugata - Filmer
Narození:
Feb 17, 1955
Filmů:
69
Začátky:
v series Selalu Untuk Selamanya
Poslední film:
Film 菊とギロチン 2018-07-07
Znáte z
Poster of Ninja 2: Pomsta
Poster of 行きずりの街
Poster of Poslední samuraj
Poster of Kairo
Filmografie
Serial Selalu Untuk Selamanya MIB 2022
Film 蝶の眠り Ryuji Ayamine 2018-05-12
Film 菊とギロチン Maruman, Police Chief 2018-07-07
Film The Outsider Prison Warden 2018-03-09
Film ビジランテ Takeo Shindo 2017-12-09
Film ZVP Zatoichi 2017-12-09
Film 無限の住人 2017-04-29
Film たたら侍 Sakichi 2017-05-20
Film Mlčení Samurai Commander 2016-12-22
Serial 솔로몬의 위증 Naka Nishi 2016-12-16
Film 64-ロクヨン-後編 Urushibara 2016-06-01
Film 最大の抗争 第二章 Otani 2016-05-29
Film 最大の抗争 Otani 2016-05-28
Film 64-ロクヨン-前編 Urushibara 2016-05-07
Film 25 NIJYU-GO 2014-11-01
Serial Skin Wars Hassei Takeda 2014-08-06
Film 平成ライダー対昭和ライダー 仮面ライダー大戦 feat.スーパー戦隊 Ryo Murasame / Kamen Rider ZX / Ambassador Darkness (voice) 2014-03-29
Film Ninja 2: Pomsta Goro 2013-12-27
Film Ukrutnost nade vše Okamoto 2012-09-03
Film Corações Sujos Sasaki 2012-07-21
Film Kill Bill: The Whole Bloody Affair Boss Benta 2011-03-27
Film Cut Masaki 2011-12-17
Film 行きずりの街 Yukio Ohmori 2010-11-20
Film Bunraku Uncle 2010-09-01
Film ロストクライム -閃光- 2010-07-03
Film Ranningu on enputi 2010-02-20
Film ヘヴンズ ストーリー 2010-01-01
Film 沈まぬ太陽 Tatsuro Shikata 2009-10-23
Film 白日夢 2009-09-05
Film 蟹工船 2009-07-04
Film 2009-01-10
Film カメレオン 2008-07-05
Film 魁!!男塾 Onihige 2008-01-26
Film 地球でたったふたり 2008-09-20
Film 天国のスープ 2008-10-19
Film 東京残酷警察 Tokyo Police Commissioner 2008-10-03
Film となり町戦争 2007-02-10
Film ばんざい! / 監督・ばんざい! 2007-06-02
Film 首領がゆく 2006-09-25
Serial 出ましたっ!パワパフガールズZ Inspecteur Fuji 2006-07-01
Film 疾走 Shuji's Father 2005-12-17
Film 同じ月を見ている Joji Sugyama 2005-11-19
Film 極道の妻たち 情炎 2005-03-26
Film ゴーストシャウト 2004-12-18
Film IZO 2004-08-21
Film HEAT-灼熱- PART II Fujimaki 2004-05-28
Film Kill Bill 2 Boss Benta 2004-04-16
Film Kill Bill Boss Benta 2003-10-10
Film Poslední samuraj Nakao 2003-01-09
Film 無問題2 Kazuo Ota 2002-02-06
Film 新・仁義の墓場 2002-06-22
Film GUN CRAZY Episode-1「復讐の荒野」A WOMAN FROM NOWHERE Takara Shuhei 2002-08-23
Film アライヴ Matsuda 2002-09-12
Film 凶気の桜 2002-10-19
Film Ichi the Killer Takayama 2001-12-22
Film Kairo Boss (uncredited) 2001-02-03
Film 富江 replay Kenzô Morita 2000-02-11
Film Kyôhan Tadokoro 1999-07-24
Film 新・唐獅子株式会社 1999-02-20
Film ニンゲン合格 Shinichiro 1999-01-23
Film 蜘蛛の瞳 1998-04-11
Film Blood 1998-01-01
Film 復讐 THE REVENGE 消えない傷痕 1997-05-31
Film けっこう仮面3 Kaoru Mayuzumi 1993-04-23
Film Blowback 2 1991-01-02
Film Water Moon 1989-12-16
Film あぶない刑事 Hyodoh 1987-12-12
Film 北の螢 1984-09-01
Film 10号誕生!仮面ライダー全員集合!! Ryo Murasame / Kamen Rider ZX 1984-01-03