Image of Fernando Chien

Fernando Chien

Nebyla nalezena biografie Fernando Chien. Fernando Chien - Filmer
Narození:
Filmů:
20
Začátky:
v movie Znamení čtyř 2001-03-01
Poslední film:
Film Shang-Chi a legenda o deseti prstenech 2021-09-01
Znáte z
Filmografie
Film Shang-Chi a legenda o deseti prstenech Gao Lei 2021-09-01
Film Rogue Warfare: Death of a Nation 2020-09-25
Film Rogue Warfare: The Hunt Xu 2019-12-02
Film Rogue Warfare Xu 2019-10-04
Film Sněžný kluk Merchant (voice) 2019-09-19
Film Sun Dogs Lee 2017-06-18
Film Zúčtování Sorkis 2016-10-13
Film Dirty Lies Man In Suit 2016-02-23
Film Temný bojovník Wu 2014-09-26
Film Transcendence Heng 2014-04-16
Film Star Trek: Do temnoty Starfleet Admiral (uncredited) 2013-05-05
Film Iron Man 3 Extremis Soldier 2013-04-18
Film Rudý úsvit: Nová krev Lt. Pak 2012-03-15
Film The Indestructible Jimmy Brown Tashi 2011-09-27
Film Warrior Fenroy 2011-09-09
Film Rychle a zběsile 5 Wilkes 2011-04-20
Film Bunraku Killer No. 4 2010-09-01
Film Vraždící anděl Skinny 2009-07-07
Film Mumie: Hrob Dračího císaře Yang's Soldier 2008-07-01
Film Znamení čtyř Tonga 2001-03-01