Image of Susse Wold

Susse Wold

Nebyla nalezena biografie Susse Wold. Susse Wold - Filmer
Narození:
Filmů:
20
Začátky:
v movie Den grønne elevator 1961-08-21
Poslední film:
Film Chlast 2020-09-24
Znáte z
Poster of Šéfové na zabití
Poster of Ve službách války
Poster of Honey for Tea
Filmografie
Film Chlast Rektor 2020-09-24
Serial プリンセス・プリンシパル Beate 2017-07-09
Film Hon Grethe 2012-09-24
Film Šéfové na zabití Berta 2011-07-08
Film Ve službách války Terese, Fransklærer 2008-03-28
Serial Rejseholdet Rigspolitichefen 2000-10-01
Serial TOKIO機動ポリス Kammerpigen 1997-07-21
Serial Honey for Tea Henriette 1994-03-13
Film Valhalla Sif / Elle (voice) 1986-05-12
Film Den kroniske uskyld Fru Junkersen 1985-10-04
Serial Matador Birgitte Graa 1978-11-11
Film Manden på Svanegården Lisbeth 1972-12-15
Film Hurra for de blå husarer Henrietta / Clarissa 1970-11-20
Film Sommer i Tyrol Josepha Gabriela Maria Vogelhuber 1964-09-25
Film Mord for åbent tæppe Eva Bertelsen 1964-08-10
Film Tre piger i Paris Lotte 1963-10-12
Film Det stod i avisen Johans forlovede 1962-09-25
Film Den kære familie 1962-08-03
Film Jetpiloter 1961-09-04
Film Den grønne elevator 1961-08-21