Image of Sophie Rogall

Sophie Rogall

Nebyla nalezena biografie Sophie Rogall. Sophie Rogall - Filmer
Narození:
Filmů:
9
Začátky:
v movie Dreamgate 2000-01-01
Poslední film:
Film Und morgen mittag bin ich tot 2014-02-13
Znáte z
Filmografie
Film Und morgen mittag bin ich tot Rita 2014-02-13
Film Paulina Anna 2012-03-17
Film Jakobs Bruder Lara Bergmann 2009-06-02
Film Zweier ohne Vera 2008-10-16
Film Verfolgt Babette 2006-08-06
Film Delphinsommer Sibylle 2004-05-08
Film Fickende Fische Nina 2002-08-15
Serial Dreamgate Antje Petersen 2001-04-03
Film Dreamgate Antje Petersen 2000-01-01