Image of Mariano Vidal Molina

Mariano Vidal Molina

Nebyla nalezena biografie Mariano Vidal Molina. Mariano Vidal Molina - Filmer
Narození:
Oct 23, 1925 v Buenos Aires, Argentina
Filmů:
38
Začátky:
v series The Velvet Revolution
Poslední film:
Serial 法医秦明 2016-10-13
Znáte z
Poster of 法医秦明
Poster of Insomniac with Dave Attell
Poster of El Secreto del capitán O'Hara
Poster of I cinque della vendetta
Filmografie
Serial The Velvet Revolution Captain Clay Reeves 2022
Serial Гастролеры Billy 2016-04-25
Serial 法医秦明 General Garcia 2016-10-13
Serial Vida por vida Frank North 2012-04-04
Serial ThunderCats Bob Harvey 2011-07-29
Serial Insomniac with Dave Attell Sillé 2001-08-05
Film El aullido del diablo Guardia civil 1988-01-01
Film Romanza final (Gayarre) 1986-04-29
Film Guerra sucia Mr. Fox (as Vidal Molina) 1984-01-01
Film Tunka, El Guerrero Gorgo 1983-10-09
Film Los cántabros Salvio 1980-01-01
Film Juventud drogada Inspector de policía 1977-01-01
Film Potato Fritz 1976-05-05
Film Una libélula para cada muerto Police Commissioner 1975-09-17
Film Vůně cibule Owen (uncredited) 1975-08-25
Film Las protegidas 1975-02-01
Film El retorno de Walpurgis Roulka 1973-10-30
Film Sexy Cat Lieutenant Cole 1973-05-21
Film La corrupción de Chris Miller Ernesto 1973-05-17
Film Bažanti jedou do Španělska 1972-12-13
Film El Zorro de Monterrey Lorenzo Arellano 1971-07-29
Film Un colt por 4 cirios Rogers (as Vidal Molina) 1971-12-18
Film Ancora dollari per i MacGregor Joe Saxon 1970-09-27
Film Il castello dalle porte di fuoco Inspector 1970-10-07
Film La furia dei Khyber Major Castlewright (as Vidal Molina) 1970-03-19
Film Manos torpes Pistolero 1970-05-18
Film Carola de día, Carola de noche Mauricio 1969-07-29
Film El Secreto del capitán O'Hara Harvey Brush 1968-10-22
Film Feuer frei auf Frankie Tom Fenner 1967-08-10
Film El padre Manolo 1967-03-13
Film I cinque della vendetta Alan 1966-10-12
Film Tygr sedmi moří André Chamblais 1966-01-09
Film Dos mil dólares por Coyote Sonora (as Vidal Molina) 1966-01-01
Film Pirát sedmi moří André Chamblais 1966-12-01
Film Fuerte perdido Joffren 1965-05-31
Film La venenosa 1958-10-30
Film Las campanas de Teresa 1957-07-25
Film El vampiro negro Lange 1953-01-01