Image of Victoria Vera

Victoria Vera

Nebyla nalezena biografie Victoria Vera. Victoria Vera - Filmer
Narození:
Filmů:
13
Začátky:
v movie Celos, amor y Mercado Común 1973-11-27
Poslední film:
Film Camilo sinfónico: vivir así 2019-05-05
Znáte z
Poster of Family Express
Poster of Gorilas a todo ritmo
Poster of Rebeldía
Poster of Las adolescentes
Filmografie
Film Camilo sinfónico: vivir así Self - Actress (archive footage) 2019-05-05
Film Family Express Wanda 1991-08-16
Film Pasión de hombre 1989-05-26
Film Acosada Marta Soler 1985-05-17
Film Leviatán Sandra 1984-12-01
Film Gorilas a todo ritmo Helene 1981-05-05
Film Traficantes de pánico Paca 1980-08-08
Film En mil pedazos Belén 1980-01-01
Film Rebeldía Antonia 1978-09-24
Serial Cañas y barro Neleta 1978-03-26
Film Las adolescentes Rosalind 1975-09-09
Film Los nuevos españoles Lolita 1974-12-18
Film Celos, amor y Mercado Común Marcela, la hija de Luis 1973-11-27