Image of Johannes Wieke

Johannes Wieke

Nebyla nalezena biografie Johannes Wieke. Johannes Wieke - Filmer
Narození:
Filmů:
20
Začátky:
v movie Gejagt bis zum Morgen 1957-12-06
Poslední film:
Serial Dishing the Dirt 2009-10-13
Znáte z
Poster of Dishing the Dirt
Poster of Lützower
Poster of Ukradená bitva
Poster of Ich war neunzehn
Filmografie
Serial Dishing the Dirt Hermann Jansen 2009-10-13
Serial The Saturday Show Großvater Matthias 2001-09-22
Film Taubenjule 1983-07-07
Film Die Verlobte 1980-09-05
Film Der Meisterdieb Der Alte 1978-01-01
Film Unser stiller Mann 1976-08-12
Film Visa für Ocantros Saphir 1974-12-25
Film Lützower Oberleutnant Röder 1972-08-31
Film Ukradená bitva General von Zieten 1972-06-01
Film KLK an PTX – Die Rote Kapelle 1971-03-25
Film Im Spannungsfeld 1970-02-12
Film Junge Frau von 1914 Bertins Vater 1970-01-17
Film Verdacht auf einen Toten 1969-11-06
Film Zeit zu leben 1969-09-25
Serial Rote Bergsteiger Fischer 1968-06-19
Film Ich war neunzehn Oberst Lewerenz 1968-02-01
Film Kleiner Mann – was nun? 1967-12-16
Film Geschichten jener Nacht 1967-06-07
Film Das Lied der Matrosen Captain 1958-11-09
Film Gejagt bis zum Morgen 1957-12-06