Image of Hartmut Beer

Hartmut Beer

Nebyla nalezena biografie Hartmut Beer. Hartmut Beer - Filmer
Narození:
May 21, 1941
Filmů:
10
Začátky:
v movie Die goldene Gans 1964-09-26
Poslední film:
Film Abschiedsdisco 1990-04-05
Znáte z
Poster of Zvěd
Poster of Apači
Poster of Lützower
Poster of Die goldene Gans
Filmografie
Film Abschiedsdisco 1990-04-05
Film Zvěd Soldat Charles Randall 1983-05-27
Film Der lange Ritt zur Schule 1982-07-13
Film Till Eulenspiegel 1975-05-23
Film Apači Gleason 1973-06-29
Film Lützower Ein Lützower 1972-08-31
Film Hauptmann Florian von der Mühle 1968-11-21
Film Spur des Falken Fletcher 1968-06-21
Film Frau Venus und ihr Teufel Ritter 1967-06-24
Film Die goldene Gans Spießgeselle 1964-09-26