Image of Ingrid Rabel

Ingrid Rabel

Nebyla nalezena biografie Ingrid Rabel. Ingrid Rabel - Filmer
Narození:
Filmů:
13
Začátky:
v movie Dos chicas de revista 1972-07-14
Poslední film:
Film Los pecados de mamá 1980-02-01
Znáte z
Poster of La rebelión de las muertas
Filmografie
Film Los pecados de mamá Secretaria 1980-02-01
Film El señor está servido 1976-07-26
Film Una libélula para cada muerto Giulia - Secretary 1975-09-17
Film Polvo eres... 1974-12-30
Film Odio mi cuerpo 1974-05-30
Film Lo verde empieza en los Pirineos 1973-09-14
Film Noc hrůzných mrtvol Victim in Morgue Corridor 1973-07-13
Film La rebelión de las muertas Muerta 1973-06-27
Film Una monja y un Don Juan 1973-04-06
Film La curiosa Chica 1973-01-24
Film La saga de los Drácula Gitana 1973-01-01
Film El vikingo 1972-11-20
Film Dos chicas de revista 1972-07-14