Image of José Elías Moreno

José Elías Moreno

From Wikipedia, the free encyclopedia. José Elías Moreno (12 November 1910 – 15 July 1969) was a Mexican film actor. He appeared in 184 films between 1937 and 1969. Description above from the Wikipedia article José Elías Moreno, licensed under CC-BY-SA, full list of contributors on Wikipedia.


José Elías Moreno - Filmer
Narození:
Nov 12, 1910 v Unión de San Antonio, Jalisco, Mexico
Filmů:
62
Začátky:
v movie Águila o Sol 1938-05-04
Poslední film:
Serial 호구의연애 2019-03-17
Znáte z
Poster of Al rojo vivo
Poster of La casa chica
Poster of El ahijado de la muerte
Poster of Bodas trágicas
Filmografie
Serial 호구의연애 2019-03-17
Serial First Love Invitado a fiesta (uncredited) 2018-06-26
Serial La Sombra del Pasado Antonio Santos 2014-11-10
Serial Quiero Amarte 2013-10-21
Serial Amor Bravío 2012-03-05
Serial Camaleones Armando Jaramillo 2009-07-27
Serial Primer amor... a mil por hora Esteban Luna 2000-10-09
Film 公元2000 Benigno Paz 2000-01-01
Film Inesperado Amor Papa 1999-03-18
Film Santo Enredo Rigoberto Lukas 1995-04-13
Film El ganador 1992-02-08
Serial Cristina Don Silvestre 1989-10-02
Film Había una vez una estrella Ernesto 1989-01-01
Serial Los ricos también lloran Pascual "Pato" Hernández Acevedo 1979-10-16
Film Supervivientes de los Andes 1976-01-15
Film La horripilante bestia humana Dr. Krallman 1969-02-05
Film La marcha de Zacatecas 1969-08-27
Film Al rojo vivo 1969-02-20
Film Seis días para morir Dr. Jáuregui 1967-11-09
Film Alazán y enamorado Don Julio Rosales 1966-09-29
Film Viento negro Lorenzo Montes 1965-12-23
Film La loba Professor Fernandez 1965-07-01
Film Atrás de las nubes Chofer de carruaje 1962-11-04
Film Contra viento y marea 1962-08-09
Film Los hermanos Del Hierro Don Refugio 1961-10-05
Film Dos hijos desobedientes 1960-10-27
Film Caperucita y Pulgarcito contra los monstruos El Ogro 1960-09-20
Film La sombra del caudillo Gobernador Catarino Ibáñez 1960-08-22
Film Santa Claus Santa Claus 1959-11-26
Film Estampida Pancho Villegas 1959-09-09
Film Una cita de amor Juez de Acordada 1958-06-05
Film Pulgarcito The Ogre 1957-01-01
Film Bodas de oro 1956-10-24
Film Los gavilanes 1956-02-10
Film El 7 leguas 1955-12-08
Film Espaldas mojadas Frank Mendoza 1955-06-16
Film La mujer X General Pancho Villa 1955-04-06
Film El río y la muerte Don Nemesio 1954-08-22
Film El rapto Don Constancio 1954-04-23
Film Dos tipos de cuidado El General 1953-11-05
Film Nunca es tarde para amar 1953-07-31
Film La bestia magnifica (Lucha libre) Maravilla Lopez 1953-05-22
Film Doña Perfecta Cristóbal Ramos 1951-10-10
Film El Siete Machos El Chacal 1951-02-05
Film Capitán de rurales 1951-01-20
Film Matrimonio y mortaja 1950-03-08
Film La casa chica Carlos Villanueva 1950-02-09
Film La casa embrujada 1949-10-12
Film Bajo el cielo de Sonora 1948-06-25
Film Si Adelita se fuera con otro 1948-04-29
Film El ahijado de la muerte El norteño 1946-10-31
Film Bodas trágicas 1946-05-30
Film Soy un prófugo Gargantúa / El Pimpón 1946-03-11
Film Bugambilia Socio de Ricardo 1945-11-02
Film Marina Capitán 1945-06-21
Film Flor silvestre Coronel Pánfilo Rodríguez 1943-04-24
Film La virgen que forjó una patria Capitán Ordaz 1942-12-11
Film Los Tres Mosqueteros Portos 1942-08-27
Film Carnaval en el trópico 1942-06-07
Film Jesús de Nazareth Barrabas 1942-03-26
Film La bestia negra Rielero (uncredited) 1939-05-13
Film Águila o Sol (uncredited) 1938-05-04