Image of Paulo Tocha

Paulo Tocha

Nebyla nalezena biografie Paulo Tocha. Paulo Tocha - Filmer
Narození:
Filmů:
17
Začátky:
v movie Clash of the Ninjas 1986-01-01
Poslední film:
Film Peklo 2003-11-24
Znáte z
Poster of Peklo
Poster of The Third Society
Poster of Fist of the North Star
Poster of Studený jak kámen
Filmografie
Film Peklo Victor 2003-11-24
Film The Third Society Man at Jet 2002-10-05
Film Trojská válka 1997-09-26
Film Savage 1996-03-01
Film Zvláštní dny Spaz Diaz 1995-10-13
Film Bloodfist VII: Manhunt Ulysses 1995-10-03
Film Fist of the North Star Stone 1995-04-22
Film Duel v poušti Garcia 1994-05-07
Film Studený jak kámen Bolivian 1991-05-17
Film Predátor 2 Detective 1990-11-20
Film Smrtící zatykač Perez 1990-09-14
Film Shotgun Desk Clerk 1989-01-01
Film Krvavý sport Paco 1988-02-26
Film Gaston en Leo in Hong Kong Rambo 1988-01-01
Film Legenda o zlaté perle 1987-01-22
Film Linie obrany Bailey 1986-02-16
Film Clash of the Ninjas Tony 1986-01-01