Image of Charlotte Scheier-Herold

Charlotte Scheier-Herold

Nebyla nalezena biografie Charlotte Scheier-Herold. Charlotte Scheier-Herold - Filmer
Narození:
Filmů:
10
Začátky:
v movie Die große Versuchung 1952-12-18
Poslední film:
Serial Tělo jako zbraň 2007-07-20
Znáte z
Poster of Tělo jako zbraň
Filmografie
Serial Tělo jako zbraň Lady Maggie Farnsworth 2007-07-20
Film Der seidene Schuh 1965-04-10
Film Onkelchens Traum 1965-01-15
Film Kleider machen Leute Vorsitzende 1963-08-31
Film Cancan und Bakarole 1961-02-02
Film Raskolnikoff Aljena 1959-11-05
Film Der Mann, der nicht nein sagen konnte 1958-09-03
Film Weil du arm bist, mußt du früher sterben 1956-04-11
Film Ave Maria 1953-09-07
Film Die große Versuchung Frau Rochwald 1952-12-18