Image of Chisako Hara

Chisako Hara

Nebyla nalezena biografie Chisako Hara. Chisako Hara - Filmer
Narození:
Filmů:
37
Začátky:
v movie 金語楼のお巡りさん 1956-08-05
Poslední film:
Film Shingeki no kyojin: Zenpen 2015-08-01
Znáte z
Poster of 祭りの準備
Poster of Attack from Space
Poster of 乾いた花
Poster of 童貞社員とよろめき夫人
Filmografie
Film Shingeki no kyojin: Zenpen 2015-08-01
Film 燃える仏像人間 2013-02-23
Film 東京タワー オカンとボクと、時々、オトン Masaya's grandmother 2007-04-14
Film 姑獲鳥の夏 Tomiko Sawada 2005-07-15
Film 乱歩地獄 (segment "Kagami jigoku") 2005-05-11
Film 百合祭 Atsuko Namiki 2001-08-26
Film あ、春 1998-12-19
Film D坂の殺人事件 Mitsu Tsuchiya 1998-05-16
Film 釣りバカ日誌8 1996-08-10
Film 釣りバカ日誌8 1996-08-10
Film 青い沼の女 Fusae Sawa 1986-11-04
Film Nami no bon 1983-11-15
Film ひめゆりの塔 Matron Oshiro 1982-06-26
Film 十九歳の地図 1979-12-01
Film 悪魔が来りて笛を吹く Shino 1979-01-20
Film 春男の翔んだ空 1977-12-19
Film 祭りの準備 Sakae Hattori 1975-11-08
Film 十七才の成人式 1971-06-23
Film 愛のきずな Sanae Suzuki 1969-02-15
Film 華岡青洲の妻 1967-10-28
Film 砂糖菓子が壊れるとき 1967-06-09
Film Attack from Space 1965-01-01
Film Evil Brain from Outer Space Kyôko Sakurai 1965-01-01
Film Atomic Rulers 1965-01-01
Film Invaders from Space 1965-01-01
Film 乾いた花 Yakuza's lover 1964-03-01
Film 女ばかりの夜 Kuniko 1961-09-04
Film 黒い画集 あるサラリーマンの証言 Chieko Umetani 1960-03-13
Film 濹東綺譚 1960-08-28
Film 秋立ちぬ Harue Yamada 1960-10-01
Film 戦場のなでしこ Kyoko Tazaki 1959-02-25
Film Kegareta Nikutai Seijo 1958-11-29
Film 黄金奉行 1958-06-29
Film 童貞社員とよろめき夫人 Tamako (Barber's daughter) 1958-01-18
Film 怪談累が淵 Okumi 1957-07-10
Film 日米花嫁花婿入替取替合戦 1957-04-23
Film 金語楼のお巡りさん 1956-08-05