Image of Dragomir Stanojević

Dragomir Stanojević

Nebyla nalezena biografie Dragomir Stanojević. Dragomir Stanojević - Filmer
Narození:
Filmů:
26
Začátky:
v movie Pre istine 1968-01-01
Poslední film:
Film Bulevar Revolucije 1992-06-19
Znáte z
Poster of The Winds of War
Filmografie
Film Bulevar Revolucije 1992-06-19
Film Nejsme andělé aneb Potíže s miminkem Brle 1992-01-01
Film Žikina ženidba Siledžija 1992-01-01
Film Noć u kući moje majke Radnik III 1991-04-18
Film Свето место 1990-09-29
Film Čudna noć 1990-06-01
Film Boj na Kosovu 1989-06-12
Film Balkan ekspres 2 1988-01-01
Film Dobrovoljci 1986-07-20
Film Lijepe žene prolaze kroz grad Inspektor 1986-06-04
Film Sekula i njegove žene 1986-05-03
Film Šest dana juna Kaskader u sceni tuče 1985-06-26
Film Jagode u grlu 1985-01-02
Film Balkanski špijun 1984-02-23
Film Igmanski marš 1983-06-26
Serial The Winds of War 1983-02-06
Film Balkan ekspres Nemački oficir 1983-01-24
Film Posedlost Taxi Driver 1981-05-27
Film Pozorišna veza Roki 1980-05-03
Film Trofej 1979-07-03
Film Železný kříž (uncredited) 1977-01-29
Serial Otpisani Vođa patrole 1974-12-22
Film Partizani (uncredited) 1974-07-17
Film Žarki 1970-11-25
Film Biciklisti 1970-03-12
Film Pre istine 1968-01-01