Image of Hisano Yamaoka

Hisano Yamaoka

Nebyla nalezena biografie Hisano Yamaoka. Hisano Yamaoka - Filmer
Narození:
Filmů:
23
Začátky:
v movie 死の十字路 1956-03-14
Poslední film:
Serial Carrossel 2012-05-21
Znáte z
Poster of Carrossel
Poster of 悪魔の手毬唄
Poster of しとやかな獣
Poster of 幕末太陽傳
Filmografie
Serial Carrossel 2012-05-21
Serial 金のたまご Rie Sakurai 1997-07-03
Film 植村直己物語 Hideyo Nazaki 1986-06-07
Film 悪魔の手毬唄 Ito Izutsu 1977-04-02
Film 青幻記 遠い日の母は美しく 1973-02-24
Film 海軍特別年少兵 1972-08-12
Film 可愛い悪魔 いいものあげる Shizuko 1970-12-25
Film 赤頭巾ちゃん気をつけて 1970-08-04
Film かげろう 1969-10-29
Film 女と味噌汁 1968-07-04
Film 眠れる美女 Yasuko - Eguchi's wife 1968-01-31
Film 砂糖菓子が壊れるとき 1967-06-09
Film Vzpoura Sannojo Kasai's mother (uncredited) 1967-05-27
Film 湖の琴 1966-11-13
Film 青い性 1964-08-22
Film しとやかな獣 Yoshino, Tokizo's wife 1962-12-26
Film 女は二度生まれる Tsutsui Keiko 1961-07-28
Film 笛吹川 1960-10-19
Film けものの眠り Hisa Ueki 1960-04-09
Film 幕末太陽傳 Otatsu 1957-07-14
Film 感傷夫人 1956-10-24
Film ニコヨン物語 1956-09-11
Film 死の十字路 Tomoko Ise 1956-03-14